Subscribe Us

header ads

Mencari Homestay Murah Di Johor Bahru

Jika anda sekeluarg pergi bercadang percutian di Johor Bahru, saya cadangkan anda memilih untuk menginap di homestay

Ada banyak juga kelebihan anda menjadi homestay sebagai tempat menginap. Homestay sesuai untuk percutian keluarga dengan bilangan ahli keluarga yang ramai kerana ia akan berikan keselesaan, jadi pilihlah homestay yang mampu menampung jumlah ahli keluarga kita.

Antara homestay murah dan berbaloi di Johor Bahru yang boleh saya cadangkan adalah Homestay Tawakkal Nusa Bayu, Nusajaya, Johor. terletak di kawasan bandar yang sedang pesat membangun.

Mencari Homestay Murah Di Johor Bahru

Seperti yang saya nyataka diatas, kita perlu memilih homestay yang sesuai dengan bilangan ahli keluarga kita yang akan menginap. Ini adalah demi keselesaan mereka semuanya.

Homestay Tawakkal Nusa Jaya ini selesa untuk memuatkan 3 hingga 4 keluarga. Ya, rumah teres 2 tingkat iniada ruang yang agak luas dengan 4 bilik tidur dan 3 bilik air.

Selain itu, kedudukan homestay ini juga agak strategik. Jika anda memang niat untuk pergi bercuti bersama keluarga kerana ia hanya terletak lebih kurang 10 minit dari Legoland Malaysia, Educity, Kota Iskandar, Pinewood Iskandar Malaysia Studios. Dan mengambil masa hanya 15 minit untuk ke Danga Bay.

Jika anda ingin menempah dan mendapatkan info lebih lanjut berkenaan Homestay murah ini boleh menghubungi di :

Telefon/WhatsApp: 017-779 7900 (ANDI MOHD FAUZI)
Website : www.homestaytawakkalnusajaya.com
Facebook : www.facebook.com/homestaytawakkalnusabayu
Google Plus : Plus.google.com/+HomestayTawakkalNusaBayuNusajaya

Post a Comment

1 Comments

  1. i travel in different country, i will stay this hoteland check how are looking ,protocol and this management.dls

    ReplyDelete